VA'SNEE - 2014

Va'Snee is een Bevers Blond Biertje dat werd gebrouwen ter gelegenheid de Viering van 400 jaar marktoctrooi en De Beverse Feesten 2014.
Dit biertje werd gebrouwen door een samenwerking van de Gemeente Beveren,de marktkramers, De Beverse Maten en De Beverse Mout.

Het recept werd gemaakt door Wim Tindemans, hobbybrouwer uit Beveren i.s.m. met bierclub De Beverse Mout en het bier werd gebrouwen bij Brouwerij t Paenhuys uit Nieuwkerken, de brouwers, Paul en Dave Van Nieulande zijn oorspronkelijk Beverenaars.

Het blonde bier is gemaakt met verschillende soorten mout ,de hoppen Sterling goldings en Magnum en heeft een alcoholpercentage van 6,7 % en een zachte bitterheid , met een zeer brede toegankelijkheid en verfrissende smaak.

De naam verwijst naar een Beverse uitdrukking : het is Va'Snee : hiermee willen we zeggen just goed, we hopen dan ook dat het bier just Va'Snee is.

Je kan van dit biertje genieten op 19 augustus tijdens viering van het marktoctrooi op de dinsdagmarkt en vanaf 19 tot 25 augustus tijdens de Beverse Feesten bij o.a. De Beverse Maten, De Beverse Mout,huis Anna Piers, De Mart, Jules Verne, De Plato en enkele andere plaatsen in de feestzone. Normaal gezien zullen er affiches hangen bij de deelnemende zaken of organisaties.

Schol en geniet met mate(n) of mout(-en)

De Beverse Mout

VASNEE-33cl

Copyright ©2024 debeversemout.be - Design by Top 10 Binary Options
f t g m