VA'SNEE - 2020

Va'Snee is een Bevers Blond Biertje dat de eerste keer werd gebrouwen ter gelegenheid de Viering van 400 jaar marktoctrooi en De Beverse Feesten 2014.
Dit biertje werd gebrouwen door een samenwerking van de Gemeente Beveren,de marktkramers, De Beverse Maten en De Beverse Mout.

Omdat we dit jaar 10 jaar bestaan hebben we besloten om terug een batch te laten maken van 1000l.  Deze keer werd hij gebrouwen bij brouwerij Danny uit  Lede. 

Het blonde bier is gemaakt met verschillende soorten mout ,de hoppen Sterling goldings en Magnum en heeft een alcoholpercentage van 6,7 % en een zachte bitterheid , met een zeer brede toegankelijkheid en verfrissende smaak.

De naam verwijst naar een Beverse uitdrukking : het is Va'Snee : hiermee willen we zeggen just goed, we hopen dan ook dat het bier just Va'Snee is.

Omdat we ons bier in de kijker willen zetten hebben we besloten een promo actie op te zetten.

Bij de aankoop van een VA'SNEE in een van de Horecazaken of bij aankoop van 3/5 flesjes bij de bierstekers krijg je een spaarkaart die uitgeponsd wordt.  Wanneer je spaarkaart vol is, krijg je er 1 gratis bij afgifte van je kaart.

Deze actie loopt van vrijdag 28 augustus, de dag waarop we de VA'SNEE 2020 lanceren tem zondag 11 oktober 2020

Deelnemende handelaars

Steun de lokale economie, drink een VA'SNEE!

De Beverse Mout

  

Copyright ©2024 debeversemout.be - Design by Top 10 Binary Options
f t g m